söndag 14 oktober 2012

Allt detdär andra

Allt detdär andra runt bygget, vardagen! Ja, det har ju varit lite lugnt här på bloggen, dels för att det inte hänt något på själva bygget och dels för att det har varit fullt upp med mycket. Livet som jobbande småbarnsmamma är en ny fas i livet och jag försöker väl som alla andra pussla ihop jobb och vardag. 

Det som bl.a. hänt är lite fårklippning. Fåret Wilhelm har fått två brudar i år! Han ser nöjd ut där ute i hagen, han har ju dessutom sluppit Ragnar som bara stångas! 

REGNET ställde ju till det med översvämningar på flera håll i Österbotten. 

Så har lillkillen (katten som flyttade) kommit hem igen. Vi har fått hämta honom några gånger hos grannarna, så han turas väl om lite! Vi har gett honom extra godsaker och mycket kärlek.

Älgjakten kom och gick och köttet är i frysen. Ekologisk mat till 100% och endast transporterat några km samt ett djur som levt i det fria. Katterna fick stå ute medan köttet fixades, de blev lite väl närgångna.
När solen äntligen visade sig rusade Yngve efter kameran! Höstbild på tomten, sädesboden och äppelträd. Sädesboden ska inte stå där i framtiden och är dessutom inte helt hopmonterad. Igår har Yngve med vän kört två turer för att hämta stora stockar och brädor som ännu ska under sädesboden när den fixas till sin rätta plats!

Skön söndag!

1 kommentar:

  1. Hej Sabina, en liten post-it lapp till dej. På min blogg.

    Även i Västerbotten har regnmängderna orsakat översvämningar på flera ställen. Ojoj.

    SvaraRadera