måndag 17 oktober 2011

Husbilder

Nu är det länge sedan vi varit till Huset för att kolla läget. Vi skulle ju täcka över några fönster också eftersom det finns några söndriga. Det har vi inte fått gjort. Det är ju faktiskt bara en timmes körning till huset men det är som vanligt fullt upp med annat. Snart, snart. Listan på hur många saker som helst som ska göras minskar inte, utan ökar! Några saker har jag fått kryssa av. Imorgon ska vi träffa ritaren för en sista träff och göra några små ändringar. T.ex. en skorsten ska flytta 30 cm på ritningen och jag vill byta plats på toalettstolen och tvättfatet... Hur sjutton ska man veta hur man vill ha det NU, jag vill ju fundera och låta det leva lite, speciellt köket... Nå, vissa saker går att ändra men vi måste ju ha bestämt oss så vi vet var vi ska dra vatten och avlopp och sådant. Medan jag planerar och längtar sätter jag in bilder från huset!


Som ni ser så är det en del att tömma, riva och ta vara på. Blir spännande att se vilka saker som döljer sig där. Ett fint golv har vi hittat under en plastmatta åtminstone! Och hoppsan, har glömt att kontakta ägarna angående köp av en del möbler... Tyvärr är listan skriven på gamla datorn. Den är annars fixad och hemma igen. Vi har inte vågat koppla och kontrollera den ännu. Idag.

Trevlig vecka!

3 kommentarer:

 1. O ja, det kan komma fram ett och annat, men allt är nog säkert dyrbarheter, redan pga åldern!!!

  Visa sen vad ni hittat, förutom det vackra golvet!
  Kram!
  -Pia-

  SvaraRadera
 2. Ja vill å gräv å rot i ett gammalt hus!
  Vilken fin turkos soffa! Får ni ta han? Och lilla sängen... Ojoj..

  SvaraRadera
 3. Pia: ja dyrbarheter för oss och skräp enligt andra! :-) Antigen vill man ha gammalt eller inte. Min pappa och bror är t.ex. bara intresserade av nytt, nytt och nytt... Pappa suckar över vårt projekt men har väl gett upp med att försöka få oss att ta ett "nyckel i handen hus"

  Johanna: Hoppas vi får köpa soffan! En liten säng har vi redan, men flera tas emot!

  SvaraRadera