onsdag 11 juli 2018

Vårens stora dag!

Brage museum ordnade två byggnadsvårdsdagar där vårt bygge och två andra hus fick vara med. Så otroligt trevligt att få prata med likasinnade samt besöka de andra! Såklart hakade vi på och såg de andras vackra och färdiga (i våra ögon!) hus, vi har varit på väg till dem båda men det har bara inte blivit av, men nu!

Först hos Mats och Johanna, så många fina byggnader och omgivning. Ett otroligt jobb de gjort, börjat efter oss har de dessutom!!!

LillstuganBoningshuset. Så vacker dörr och fönster och trappa!
Svårt få bilder utan människor, här uppe på andra våningen. Fina detaljer och vacker dörr!

Fin tapet, de råkade ha dessa rullar bara! Haha! Jag som genast frågade om tapeten!

Smart använt utrymme där uppe... Fin idé att ta efter!Så det andra huset vi besökte var hos Andrea och Eddie. Helt otroligt hur de renoverat och samtidigt bott på plats! Jag är så imponerad! Tufft, men att nå detta mål! Wow! Ett så fantastiskt hus!


Eddie hyvlar och fixar allt själv för hand, imponerade hyvelsamling! Yngve fick beundra. Själv kom jag sent till första besöket och åkte tidigare från detta. Men så tacksam att jag fick ta dem av dagen och husen och de trevliga värdparen! Efter detta kom gruppen till vårt bygge och jag visade spännpappning och vi berättade om vår byggresa.
 
Avslutande besök hade ordnats på gårdsbutiken Quriosa!

En av de sista gånger Quriosa Interior hade öppet i Jungsund, nu finns Quriosa på Koskövägen 715 i Koskö.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar