torsdag 26 juli 2018

Juni del 3. På andra sidan...


...så finns Västerbotten och vi var över med färjan på några fantastiska dagar och bodde hos andra likasinnade som just flyttat in i sitt renoverade hus. Så otroligt fint, ett tag fann jag mig själv sittande på golvet och smekte köksgolvet. Helt normalt beteende visst?!


Fick visa lite bilder!  Jag är ju inte någon inredningsfotograf, men hoppas ni ser det fina ändå! Fattar inte att de flyttade in bara några dagar före vi kom, det var ett färdigt hem i mina ögon!


Vaknade intill denna!Barnen sov gott på golvet här!En flyttlåda och en lampa som inte är på plats avslöjar den nyligen gjorda flytten!
Lärde oss mer om el, borde ha tänkt på detta och inte den moderna vägen med att ha elen till lamporna att gå inne i  mellan taket och borra hål för lampkabeln. Så snyggt såhär!
Turistade lite bland antikaffär och loppisar! Bilen proppfull på hemvägen! Kunde ha handlat en hel lastbil full med återanvänt, svenska böcker, loppisfynd och gamla möbler...Svarta västan i mitten köpte jag! Gamla dukar, tyger och löpare som blev nya väskor!Någons broderi lever vidare på jeansväska!Ume älv och naturen runt får mig att bli varm i hjärtat, påminner så om Torneälven och min mors hemtrakter! Vi tittade på hällristningar och beundrade utsikten!


Gillade kökslampan starkt, hittade en liknande som kom med oss hem! Bara att elektrifiera den nu före höstmörkret!
Mysigaste hunden jag någonsin träffat! Vill ha!
1 kommentar:

  1. Tack för inspiration av rutorna. Jag har själv några rutor som ska bli mera rutor och så småningom kanske en pläd,

    SvaraRadera