lördag 31 december 2016

2016 - Vad hände?

Trots att det känns som om året gått extra trögt, så har det faktiskt hänt en del! Ett sammandrag i det stora hela:


Nytt köksgolv i furu från egen skog.

KöksgolvKorridorstumpens golv, arbetsrummets golv, sovrummets golv och farstuns golv. Samtliga dock saknar lite kilar längs väggen och nya delar som ska fixas där de varit söndersågade för eldstäder... Vardagsrummets golv sådär halvfärdigt från förra året och ligger snällt och väntar. Men skönt med golv! Kvisten och övre våningens rum kvar då. 


Farstun. Eländesgolvet som lutade hit och dit!Sandpappra lite vassa delar och limma sprickor. SovrumsgolvetMycket putsande av gol, bräder och tak, spisen och annat städande och tvättande känns det som. Vardagsrumstaket nästan klart, där håller vi på nu. Evigt tacksam till vår vän Matti som tipsade om hur jag skulle måla för att återskapa taket! Jag är så nöjd! Innertaken och isoleringen är det som prioriteras först 2017, så ser vi sen hur vi fortsätter. Sysslolösa blir vi inte.Skogshuggande hör ju till varje år!


Fortsatt på fönster och utsidan och fixat lite här och lite där... 


Målarhjälp... eller stjälp...?!


Årets lamm Elina och Runa! Dessa fick bo kvar hos och nu har vi fyra tackor i stallet! Fårskit under samtliga skor blir det...


Gott nytt år 2017!
2 kommentarer:

  1. Upea tuo olohuoneen katto ja niin kaunis koko talo! Ihania maalausapulaisia teillä. :) Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

    SvaraRadera
  2. Näyttää jo niin upealta. Hienoja lattioita ja ihanaa punamultaa :)

    SvaraRadera