söndag 15 maj 2016

Ved

Alltid är det nåt annat som måste göras istället för att bygga, idag har vi stått och jobbat med ved. Jag i 2 timmar medan lilltjejen sov och Yngve fortsatte mot kvällen.  Alla tror vi bara bygger och bygger, men vekligheten är lite annan. Barnen sjuka, musikern drar ut på spelningar, föräldrarna behöver hjälp och ja, det bara händer annat. Många timmar fick Yngve skruva på traktorn också och så före det var det trycktvätten som inte ville samarbeta när vi tvättade golvplank. Fullt upp. Idag var det alltså veden som stod på tur och vi har flyttat fåren på grönbete till "bygget". Att flytta fåren gick fint med vakna barn, så vi var alla med! Hann inte få bild på det.
Skönt med lite kroppsarbete och frisk luft, men ved är så trist. Speciellt när man längtar efter att få göra något i det lilla projektet där i bakgrunden... Men ska man ha varmt till vintern så ska man, till oss och till Yngves föräldrar. 

4 kommentarer:

 1. Fåren idag? På södersidsv? Såg nån som flytta får där då vi körd förbi. ☺

  SvaraRadera
 2. Hej! Upptäckte din blogg nyss och är mycket imponerad :) Jag som trodde att vår familj hade mycket på gång så där byggnadsmässigt men herregud vad ni håller på! :D Det är otroligt fint att ni har gått in för att rädda et så ståtligt och gammalt hus.
  P. S. Det där med veden ser bekant ut... Har lite liknande liv i min blogg, vi ståhejar på två gårdar :) http://epamoderniperhe.blogspot.fi/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ska kika in då jag hinner!!!

   Radera