torsdag 30 april 2015

Huset tidigare...

Vi har fotograferat massor som tur och ofta går vi tillbaka till bilderna från huset i original före vi rev och flyttade det. Ännu mer detaljer av saker borde vi ha fotograferat. Ännu fler originaldelar borde vi väl ha hunnit ta vara på. Men det var full vart på vid detta skede och som jag sagt tidigare så blev det att tömma allt möjligt som fanns inuti huset, vilket gjorde det extra svårt för två som inte kan slänga saker… Så nu har vi lager på flera ställen och noll koll på vad som faktiskt finns och var och för mycket saker!

Detta inlägg som minne av 1. maj 2012. Yngve tog tillvara och rev det sista sent på kvällen före timmermännen tog över dagen efter. Inlägg över vad som hände för 3 år sedan här.
Ja, samma hus. Baksidan hade färgen kvar. Vi planerar att måla huset på samma sätt som det var på plats. Väntra ivrigt på att få putsa och lägga in golven! En del måste fixas på undersidan. 1886 har man lagt in golvplankorna! Häftigt med årtal. Vi måste minnas plita ner årtalet 2015 där bredvid!
Innerbågarnas kulör har varit en stor fråga sedan förra våren. Hann ju aldrig måla annat än ytterbågarna, men på riktigt så blir det att göra något sorts val nu. Beror ju på interiören i kök och vardagsrum till att börja med. Inte vitt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar