lördag 21 februari 2015

Element


Har varit väldigt lite in på bloggen här och också väldigt lite på besök hos andra! Har ett bra tag tänkt lite tipsa om vilka bloggar jag inspireras av, men inte fått det gjort. Dels för jag gillar olika bloggar av olika anledningar. Lite förvånad men också glad blev jag över att upptäcka att Aja skrivit och tipsat om oss på sin blogg Lundagård. Just Lundagård är anledningen till att jag själv började blogga. Ja, faktiskt orsaken att jag alls började läsa och hitta bloggar överhuvudtaget. Hörde om deras husbygge och blogg och gick in och tittade. Hittade fler och fler "husbyggarbloggar" och kom på idén att kanske en blogg vore ett bra sätt att dokumentera vårt husbygge på! Det blev mest för egen del först och för släkt och vänner men med tiden har allt fler hittat hit! Så roligt! Så tack Aja för din otroligt vackra och inspirerande blogg! Du kanske hört hur vi fick modellen på vår kvist?! 

Det är intressant hur man i varje skede söker fakta och inspiration och ser med nya ögon på just den detaljen. Tror jag tidigare nämnde att vi suttit  och bläddrat i högar av Gård & torp tidningar samt några inspirerande böcker och bloggar. Nu är det elen och element som varit aktuellt. Inget som fotograferas nära och enkom i inredningsreportage. Tack för tipsen i inlägget om el också! 

Här både bloggtips från mig och inspiration kring element på Södergården! En före och efter bild kan man säga här först.

Och en bild ur Gård & torp. Knappt man lägger märke till elementet. 

Så en bild jag fotograferat hemma hos någon, men kommer faktiskt inte ihåg var… Har tittat noga på både fönster, spännpapp och element. Mest har jag hittills gillat bilder på element som målats i samma ton som bakgrunden. Så smälter de in riktigt fint!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar