onsdag 17 december 2014

Toalett och badrum.

Vi har haft byggare på plats och det kommer frågor om hur saker ska bli och se ut och vilka material som ska finnas… Känns både skoj och stressande att få tänka på inredning. Skoj för att det känns närmare och närmare. Stressigt för att det ska bestämmas och att vi ska veta nu. Det går ju liksom lite vartefter med planeringen i vårt husbygge. Yngve är väl mer sådan att han tar saker lite vartefter och löser problem som kommer när de kommer och ofta i sista stund. Jag gillar mer att planera och vara steget före, göra scheman, fundera, men nu är det ju inte jag som mest håller till där på bygget. Vi hade dock en riktigt bra planeringsdag tillsammans med elektriker och ena byggaren. Nu ska elplaneringen göras. (ja, borde ha varit gjort för länge sedan! I know!) 


Ja, skulle ju göra inlägg om badrum/toalett! Här först på bild är andra våningens badrum! Här ska fixas en mellanvägg, då ska man veta dörrens storlek. Bestämde oss för att lägga in en dörr som stått i Yngves morfars hus här. Den lilla öppningen där i väggen ska också fixas större. Men den dörren har vi inte ännu...
Påskålning i badrummet nere. Väggarna är ju som sagt inte helt raka… Här ser man in mot blivande bastu. Själva våtutrymmena har krävt mycket funderande av och an och olika tips och råd har kommit från byggare och andra. 

Här är hela nedre våningens badrum och bastu sett från vardagsrummet samt platsen för där kakelugnen ska komma.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar