söndag 13 juli 2014

Fönsterkarmar

Fönsterrapport igen: Jobbar vidare varje dag med några fönsterkarmar åt gången! Har även en ivrig hjälpare som gärna målar lite också. Som tur går färgen bort med tallsåpa! Ytterbågarna är färdiga. Innerbågarna får vänta… Glasrutorna har vi för lite av och ska försöka hitta/fixa mer gammalt glas.4 kommentarer:

 1. Hej! Älskar er blogg! Den är en så stor inspirations- och faktakälla för mig och min man som precis har påbörjat en liknande husresa som ni gjort och gör :) Vi är i rivningsfasen och gårdsplanen ställs i ordning parallellt. http://ideborgs.blogspot.se är adressen till min blogg om du vill kika hur det går för oss :)

  Ha det så bra! /Ida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Så roligt om bloggen är till nytta och inspiration för någon annan! Började med bloggen, dels för att så många frågade om bygget och dels för att dokumentera själv lite vad som händer. Skriver inte så mycket "fakta" alla gånger, men vill ni veta mer om något så är det bara att fråga! Lycka till med ert projekt!

   Radera
  2. Tack, tack! Ja jag tycker er blogg ger en bra översikt av de flesta moment som ni gått igenom och det kan säkert komma frågor från mig om dem framöver. Känns så skönt att det finns de som har genomfört denna dröm före oss, ibland kan man bli lite nedslagen av de som inte riktigt kan se ens visioner eller ens förstår varför man skulle ge sig in på någonting sånthär, haha.

   Radera
  3. Så sant. Man gillar antigen dessa gamla hus eller så tycker folk man är helt galen! Vi har nog flera som vi vet håller på med liknande och det känns alltid bra att kunna fråga!

   Radera