onsdag 30 oktober 2013

Att göra det krångligt för sig...

Förra hösten flyttade vi vår sädesbod hit bredvid bygget, men placeringen skulle bara vara tillfällig tills vi hade grunden för den. När de lyfte av boden sa jag att det inte var vettigt att lägga den där de satte den, för enligt min åsikt skulle den passa just där. Men Yngve hade helt klart var han tyckte boden skulle stå. Men så kom han på att den nog skulle stå där vi nu haft den... När ska han lära sig lyssna på sin fru?!! Så det blev att flytta bort boden för att fixa grunden!
Så hade vi en grävmaskin på besök och några gruslass...
I helgen blev det då att lägga lite pussel. I brådskan skrevs numreringen med blyerts och detta hade bleknat, samt vid mycket blött väder var det mycket få delar vi kunde tyda numreringen på. Nåja, efter funderande och med hjälp av makens bror och traktor med skogskran fick vi delarna på plats.Boden står i två delar och väntar nu på att bli lyfta tillbaka och bli en helhet igen.De nedersta delarna kom snabbt på plats, men golvet fick bröderna testa sig fram med. Blött och regnigt var det.


2 kommentarer:

  1. ulla-brita.melin@abo.fi3 november 2013 17:52

    Mycket jobb med boden - verkligt duktiga pojkar de två bröderna! Hoppas alla blev nöjda med slutresultatet och placeringen!

    SvaraRadera
  2. Ja, bli blir nog nöjda! Imorgon lyfter de boden på plats igen!

    SvaraRadera