söndag 8 september 2013

Allt i ett

Efter några helt stressiga kaosveckor med bl.a. dop, 85-års kalas, 2-års kalas, villa-avslutning, tripp till Uleåborg, musikspelningar och lite vardag med jobb, dagis, byggande, får, datakrångel däremellan samt en hel del annat så kommer nu äntligen livstecken här på bloggen! Vi konstaterade lugnt att det var mindre stressigt att bygga, allt detta andra skapar lite kaos! Men nu ska det väl blir lugnare veckor igen, hoppas vi!

Valda bilder från senaste veckorna:


Min brors dotters dop! Det blev en liten söt Madeleine. Vi var där och fixade lite tårtor och Ellinor tyckte det var toppen med tårta och kex! Dopet hölls i Sassin kartano, Kauhajoki. Har visat bilder därifrån tidigare och Yngve lyckades igen fotografera kakelugnen. (Han har planerat och tittat efter kakelugnar i ett år nu snart...) Takhöjden var lite mer imponerade i denna herrgård än vad det blir hemma hos oss.
Villa-avslutning. Vår fjärde tur till sommarstugan. Yngve passade på att jobba lite och klippte häcken och rönnen. Ellinor testade bada, men kom på att det nog var lite väl kallt i vattnet! Vädret har varit varmt och vackert länge nu! Eldnings- och raketförbud rådde. Att inte få se facklor som brann i mörkret var trist, men raketförbudet gladde mig. Lugnt och skönt! Grillning och middagsgäster. Ellinors bästa kompis leker med henne och de tillverkar kott-får!
2-års kalas! Vår lilla älskling fyllde redan 2 år. Hon var glad åt alla paket och så skulle hon ju naturligtvis vara med och baka tårtan också!

Stolt faster


Ska försöka hinna sätta mig ner och svara på en del frågor vi fått och uppdatera lite från byggfronten snart!

Trevlig vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar