fredag 3 maj 2013

Ny säsong inledd

Nu kan vi väl påstå aten ny säsong är inledd på bygget. Vintern har det huggits virke och vi påbörjade golvkonstruktionen, men nu är det dags att fortsätta byggandet i snabbare takt.  
Det är ju en hel del små och tidskrävande saker som ska göras, här har Yngve hyvlat och passat in en bit som skulle in i etglapp mellan stockväggen och den nya stocken som är underst. 
Här har vi fixat en liten träbit mellan nya socken och lecablocken som ska hålla upp golvkonstruktionen och håller på att rita in var det ska sågas ur för att få golvvasen att passa på plats.Så forttter vi med jobbet att fixa in "svärden" som ska hålla dörröppningar och fönsteröppningar raka. Delutar och svänger lite av och an nu! 

Ja, hoppsan hur krånglig det var att skriva ett inlägg, vår laptop saknar ett och det ska klistras in för varje gång jag ska skriva t... :-) trevlig helg allesammans! 1 kommentar:

  1. Det är konstigt vad tidskrävande vissa små saker kan vara, men ändå ack så viktiga för helheten. Skön helg till er också!

    SvaraRadera