söndag 30 december 2012

Dörrar och Leca

Julhelgen svischade förbi som vanligt, med julmat i mängder och härligt umgänge med familjen. Lillfröken hade tydligen varit snäll eftersom tomten kom med många paket. På byggfronten händer det något smått hela tiden men inget konkret att visa. Bloggen har haft en extra lång julpaus dessutom. Några halvfärdiga inlägg ligger och vilar som utkast dessutom. Häromdagen gjorde vi ett impulsbesök till Stundars och kom hem med impulsköp av vackra helfranska dörrar! Pardörren ska komma mellan hushalvorna, som ännu inte har öppnats. De två andra dörrarna ska komma inne i kvisten som ingång till huset! Dörrarna har dessutom intressant historia eftersom de har stått i ett stort trähus i Vasa och räddats en tid innan huset brann totalt.


Mindre spännande var andra halvan av dagen när vi bar in Leca-block. Nu ska gjutas och fixas stödpunkter till golvsyllarna som ska bära golvvasorna.


2 kommentarer:

  1. Vilka fantastiska dörrar. Gott nytt byggår till er. Vi planerar fasadrenovering och hoppas våren kommer tidigt i år!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gott nytt renoveringsår till er! (och babyår! Så söt!) Vi får fixa fasad på varsitt håll då! :-) Hoppas komma ut till Signe och se er TRAPPA på nära håll också!

      Radera