lördag 8 september 2012

Kalasande

Här har det varit en del kalasande! Först var det 60-års fest åt min mamma. Sedan hade vi 1-års kalas åt vår lilla sötnos och sedan hennes farfar och slutligen hennes farbrors 50-års kalas. Det har tagit en del av vår tid och som sagt så jobbar jag nu igen och maken är hemma med lillsötnosen. Så inget nytt på bygget, vi väntar väl på morbror och plåttak nu bara. Maken har målat nåt lager till med linoljefärgen och så har vi funderat och planerat lite. Men tiden räcker inte till, det gäller att prioritera och försöka hinna med. Småningom mer skogshuggande, kanske lite påbörja golven inne och sådant. Här bilder från lillfrökens kalas!
Fyra generationer damer.2 kommentarer:

 1. Men OJOJOJ! Har hon redan blivit 1 år lilltösa?! Bedårande söt!!!
  Hur går det med huset då? Varit in lite då och nu under bloggvilan å läst men nu ska jag ta å läsa ALLT!:-) kramar!

  SvaraRadera
 2. Va med kalas!!!
  Vi har skrapat så mycket för att få fasaden helt ren. Minsta lilla färg som varit kvar syns då vi målat över. Sen har vissa delar av fasaden varit så torr så vi måste ha slipat fram nytt trä, som inte är grått. Har vi målat på det gråa har vi kunnat dra av färgen sen. =/
  Troligen är tidigare färg linoljefärg men har inte fått någon kärlek på evigheter så träet verka helt tomt på olja. Vi har noga kollat första sidan vi målade och där har inga blåsor uppkommit.
  Sen har vi målat med Alcro Bestå. En färg vi hittills är nöjda med. Får väl se om vi tycker detsamma om 10 år!! Haha!!
  Hur skönt som helst att vara klar!!!
  Stor kram!

  SvaraRadera