tisdag 5 juni 2012

Snart flyttar vi in?!

Eller så inte... Men huset är snart upptimrat! Jee! Sedan tvingar jag make ta en vecka ledigt. Men vet inte hur jag ska lyckas, måste väl binda fast honom med tjocka rep!? Bilderna är från fredagen och igår, måndag. Idag höll de på med husgavlarna när jag körde förbi.6 kommentarer:

 1. Åh hujedamej med en sådan fart det går??!!! WOW! Och vilka fynd sen???! Helt fantastiska!!!!

  kramisar!
  -Pia-

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, det var aktiva killar vi hittade. de jobbar kl 08-20 + 2 h körtid tur och retur varje dag! (och lyckan att inte behöva byta så mycket stockar!)

   Radera
 2. Oj, vad fint det kommer att bli och timmret ser ju verkligen friskt ut. Just nu känns det säkert som om ni har långt kvar men tänk vad mycket roligt ni har framför er. Själva känner vi oss lite vilsna nu när vi märker att odensvi snart står klart. Lycka till nu kommer jag med spänning att följa ert jobb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, en lång väg, men spännande hoppas vi! Och ett hus blir väl aldrig riktigt klart. Alltid är det något som ska fixas... men förstår er. Njut av ert jobb nu istället! Ska se mer över er början sedan!

   Radera
 3. Tack för inbjudan, vi kommer gärna förbi och kikar någon gång! :) Och ni är välkommna in när ni har vägarna till solf. Vi bor ju fortfarande i en lägenhet men det är alltid roligt att diskutera gamla hus med någon som delar passionen!:)

  Timmret ser verkligen bra ut! Det här kommer garanterat att bli ett riktigt ståtligt och vackert hus när det är färdigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tackar för det! :-) Det är i princip upptimrat nu. Lite "småputs" kvar. Ska väl uppdatera bloggen snart! Men det blir oftast när lillan sover, under denna stund har hon hunnit dra ut en kabel och en del dvd skivor redan! (det var alltså under de fyra första meningarna!)

   Radera