onsdag 27 juni 2012

Mer virke

Skogen igen, hugga, kvista, köra ut stockarna, såga mer vid sågen, köra hem virket, barka, torka, bygga... Lite trött och fåordig idag, men bilderna säger sitt!
2 kommentarer:

  1. Vad roligt att se att ni är igång igen! :-) Jag undrar lite hur ni tänker kring ventilation och avlopp och sådant som kommer in i bilden när man bygger hus idag. Skulle vara intressant att se hur ni tänker angående det och ert gamla hus, hur det går ihop och så vidare! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Ja, det är alltid en knepig fråga. Bevara det gamla men ändå ha det "bekvämt". Det finns ju också en del krav från myndigheter angående ventilation, isolering och annat. Ventilationen hade vi mycket funderingar kring men efter samtal med kommunen var det inte något större problem. Denna typ av hus ska egentligen ventilera sig själv. Inte som dagens hus som har plast i väggarna osv. De byggs för täta och så ska det in dyra ventilationssystem. I badrum behövs naturligtvis ventilation och via skorstenen ska det ventileras. Ja, men mer då vi kommer dit! :-) Avlopp kommer ju under så där är det väl inget speciellt. Mer krångel där om vi hade renoverat på plats.

      Radera