måndag 18 juni 2012

Fynd i skogen!

Helgen slut igen. Vi tog en lugnare dag på lördagen. I och för sig var maken till skogen och fällde två träd, sågade i en spik, blev sur och kom hem. (Varför spikade man fast taggtråden i träden förr?!) Men efter det åkte vi på Köklot marknaden och träffade många glada typer. Jag köpte också två fina vävda mattor. En på bild. Hon som väver sa att jag får göra beställning också på färg och längd. Hmmm.... Måste fundera noga på mattvalet då, vi är ju inte riktigt i inredningsskedet ännu...

Här nedan är vi på utfärd till en vän. Myggorna anföll men lillfröken hade det bra åtminstone! Gris-stubbe. Öl-odling. (Hur vår vän än vattnar så vill de inte riktigt växa...!)


Och så fynd i skogen: en "spisplatta" till öppna spisen! Just en sådan vi behöver! :-)


Vår vän är lite kreativ han och fixar lite ditt och datt kring sommarstugan! 
3 kommentarer:

 1. Åååh att få fynda sådant!!!! Superfint!

  Kramen!
  -Pia-

  SvaraRadera
 2. Varifrån kunde man beställa dessa mattor? Jag har sett dem på någon marknad i Österbotten och har för mig att de tillverkades i Kornäs, eller månne det var Korsholm?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vet att det finns flera olika som säljer mattor på marknader. Finns i Taklax (Kornäs), Petalax och dessa är från Korsholm: Lisbeth Pada. Hon har det mest som hobby. Men åtminstone på Köklotmarknaden sålde hon. Tror de har en till marknad senare? Men inte säker.

   Radera