torsdag 21 juni 2012

Att ordna upp efter sig...

Vi har ju också en del att ordna upp efter oss på platsen där huset stått. Ser ju inte direkt snyggt ut nu. Förra veckan var maken med vän (vad skulle vi göra utan denna fantastiska hjälpsamma kille?!!!) och fixade bort tre traktorlass som var kvar av kvisten. Småningom kommer vi att ta dit en grävmaskin också. Ja, det är en lång lista på saker som ska fixas ännu under sommaren, men takten är betydligt lugnare än den varit under vintern och våren.


Nere i hörnet håller maken på med att vässa motorsågen. En vanlig syn nuförtiden! Lillfröken var lite fundersam över platsen. Äppelträdet blommade vackert mitt i röran och ett annat gammalt hus har nu blivit mer synligt. Märkligt hur lite sol och grönska kan få denna röra att se nästan vacker ut...!


Stå ut P och A som måste se på detta dagligen... Vi ska fixa! Och kom ut på kaffe om ni är hitåt! Gäller M också!

Nu tänkte vi ta det lite lugnare och åka ut mot skärgården över midsommar! En liten grej har vi hittat på, men om det senare! Efter midsommar inleds lite på takbygget. De som ska hjälpa oss med det ville komma tidigare! Hoppsansa, nu går det snart undan igen!Skön midsommar till er alla!  

2 kommentarer:

  1. Ert hus är fantastiskt men det som står kvar ser inte heller så dumt ut. Hoppas ni haft en skön midsommar och vilken kul idé med fest i stommen. Visst längtar man till att "känna" på sitt hus.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi får sprida lite positiva energier runt oss i nya huset redan! :-)

      Radera