lördag 16 juni 2012

Andra sysslor

Har äntligen fått en del andra sysslor gjorda. Potatisen i jorden. Grönsaksland på G. Gräsmattan. Sådant där vanligt! Sommarblommor saknar vi ännu. Men sommaren är ännu lång, visst?!

Så har jag äntligen fått upp vår julklapp på väggen! Det är en fototavla av Ann-Britt Pada. Vi fick den i gåva av en vän efter att ha beundrat denna tavla (och alla andra fantastiska bilder) på hennes fotoutställning. (Läs mer om det här.) Tavlan får alltså hänga ovanför vår svarta tramporgel. Jag lyckas aldrig med att få upp en tavla rakt, eller annat heller. Hjälps inte med linjaler eller vattenpass eller andra hjälpmedel. Hopplöst! Så det blev en bild här tagen från sidan, så ser man inte att det är snett!!!Maken får nog snart pausa med att sitta och se på köp och sälj sidor på nätet. I veckan hämtade vi hem två stora saltkar... JA, fina, men hur mycket kan man samla ihop egentligen?!!
Grannarna är som alltid aktiva och flitiga. Här har de bytt ut en del av en timmervägg till stallet. Fönster på gång också. På landet finns det alltid nåt att göra!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar