torsdag 10 maj 2012

Husgrunden

Nu händer det grejer! Idag anländer HUSET! :-) Alltså stockar och sten! Låg vaken länge och tänkte på husflytten och en del annat i livet som är på gång! Beslut som ska fattas. Men, nog om det. Tidigare har detta hänt på tomten:

Inköp och transport av kilastenar. Hade inte tillräckligt under huset där det står nu. Stenarna ser så pyttesmå ut bredvid transportbilen...Tomten. Kunde inte låta bli att sätta in denna bild, främst för molnen. Moln är fascinerande! Sedan bilder från byggande av formar och gjutning! Ännu ska då kilastenarna gjutas och passas in före det blir att börja timra upp.

Och såhär tomt är det nu på förra stället. Ett annat gammalt hus kom fram där bakom. Stockarna i knippor.
2 kommentarer:

  1. Härligt, så snabbt allt går, åtminstone då man tar del av ett projekt via en blogg. Själv har man kanske en annan tidsuppfattning :-). Så spännande att ni snart får börja timra upp ert hus på er egen tomt, det är en härlig känsla!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, just nu går det mycket snabbt. Men det är ju firmor som jobbar mest nu. De ska timra upp detta. Vårt jobb tar vid sedan igen. Såhär bråttom har vi inte tänkt ha framöver! Bråttom med att riva och bråttom med en hel del nu. Så vi är lite trötta på bråttom! :-) Borde ta en sväng norrut också. Blir nog i juni det.

      Radera