söndag 27 maj 2012

Första varven

Har jag varit lat och inte fått mycket gjort varken hemma eller på bloggen. Har haft ont i ryggen och då försvann orken till det mesta men NU får jag äntligen in lite bilder hit. Måndag till onsdag jobbades det med upptimring. Sedan hade killarna annat. Imorgon fortsätter de igen. I helgen har det varit Eurovision och utfärd för hela familjen! Kanske mer om det sistnämnda senare... :-)

Först mina älsklingar på bild sedan mer av huset!5 kommentarer:

 1. Så fort det avancerar...

  SvaraRadera
 2. Nej himmel så det snabbt det börjar ta form?!!! Det är sååå fint att få följa med!

  Ha det så bra!
  Kramar!
  -Pia-

  SvaraRadera
 3. Ja, med rätt grejer är det faktiskt inte så tidskrävande som många tror. Idag har flera varv kommit på! Det är eventuella byten av dåliga stockar som tar tid.

  SvaraRadera
 4. Men titta vad det händer grejer!!!!!
  Jag tror du kan högerklicka på skrivbordet, gå på anpassa/egenskaper, ändra ikoner på skrivbordet och där ska du kunna klicka i papperskorgen! Hoppas det fungerar!! :)
  Jag sitter med nåt program nu och håller tummarna för att det ska fungera. Det svider i hjärtat att jag tyckte var suuupernoga men icke.. Att återställa hjälpte inte. KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Vad snäll du är!!
  Va bra att det fungerade!! Jag har lyckats med detsamma! Nu ska jag googla runt på lite externa hårddiskar! Känns som att jag behöver en!

  SvaraRadera