tisdag 13 mars 2012

Gammalt fint hus!

Har ju en stor kärlek till de gamla husen. Här är ett jag körde förbi när vi höll på vid rivningen! Visst skulle det vara mysigt att fixa i skick?! Vi anser ju att det bästa vore att husen får stå kvar i sin ursprungliga miljö och fixas där. Om det inte går så kan man ju flytta på dem... Flytta hus gjorde man ju förr också och så återanvände man, så en del av våra stockar verkar ha varit någon annanstans också.

4 kommentarer:

 1. Så finfin! Tänk vad många det är som bara står å blir förfallna!
  Hoppas allt är bra med er!
  På jobbet så det här blev en snabbvisit, menTittar in ikväll igen!
  Kram Hilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, när man gillar gamla hus ser man dem överallt! Förundras över att folk kan bygga nytt bredvid dessa gamla. Men för en del är gammalt = skrot och andra vill bevara och fixa... :-)

   Radera
 2. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Allt har sin tid. Men nu när vi är lite mera efter är före så känns det helt otroligt, Men jag förstår att ni njuter fast ni är före före.:)
  Ha en riktigt fin dag.
  AC

  SvaraRadera