fredag 23 mars 2012

Ett annat hus...

Vem vill ha, säg god da... Nämnde tidigare om ett annat hus vi kunde ha fått plocka ner, betydligt närmare och nästan färdigt rivet. Här är det! Någon hade börjat riva, men ändrade sig tydligen. Huset ska bort, men ingen vill ha, blir väl ved tyvärr... Så vill du ha ett hus, hämta detta!

28.3: Några hörde faktiskt av sig, kollade med ägaren och han har hittat ngn som tar hand om stockarna. Det plockas bort som bäst...

4 kommentarer:

 1. Det går undan med rivandet, heja heja! Det är roligt att följa med ert projekt!
  Oh så synd ifall detta hus blir till ved! Ifall ägarna är intresserade kan vi gratis sätta upp det i vår webshop under kategorin "Gamla hus". Jag tror att många som tittar in i vår webshop är intresserade av just gamla hus så om vi kan hjälpa till så det inte blir ved så gör vi det gärna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, ni får säkert sätta upp det dit, men han vill ha det bort ganska snabbt om jag förstod rätt. Maken var dit och tittade. Kom ju lite sent på för vår del. Kan kolla med ägaren!

   Radera
 2. Herrejess, rädda nu någon där i Sverige huset!!!

  ö. Pia från Finland (blir för komplicerat att rädda det härifrån)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi! Vi bor ju också i Finland, Österbotten, så du kan nog komma och rädda det! Fast du har en liiiiten bit att flytta det då!

   Radera