tisdag 7 februari 2012

Tömma ladan...

Undrar hur många som börjar sitt husbygge med att tömma en lada, rivas ska den snart också... Vintern och våren är alldeles för korta för allt vi ska hinna. Tömma huset och ta vara på plankor och dörrar...  Men optimistiskt ska vi se på saken! Ska gå!


Lite virke finns från tidigare lagrat här! En del av ladan har varit kalkonhus tidigare. Får väl fixa en ny lada i framtiden och göra ett hönshus, egna ägg skulle vara toppen!

Our house will be built here, so this must be taken away. Used for storage at the moment.

2 kommentarer:

  1. Ja, ni har nog verkligen en hel del jobb framför er, men det har även vi fortfarande fast vi redan bor. :) Man kan inte börja tänka på dagen när allt är klart, för då hinner man nog tröttna under vägen. Det är bara att ta ett skede åt gången och glädjas över varje framsteg. Det är ju så intressant att få jobba med gammalt, rejält material. Man måste riktigt stanna upp och förundras ibland över allt det fina. Så klart skall man ju också drömma och planera framåt, speciellt under jobbigare och ointressantare skeden, för att orka igenom dem. Styrka och arbetsglädje tillönskas! Ni kommer att få sååå fint!

    SvaraRadera
  2. Ja, tack för det!!! Ett livsprojekt med hus. Blir väl aldrig helt klar, alltid något som ska fixas. Gamla golv, lister och dörrar och annat har sin charm och tänk vilket arbete man satt ner på allt förr. En enkel sak pryddes ut och allt gjordes för hand. Nu när vi har maskiner och annat så är allt bara fyrkantigt och enkelt...

    SvaraRadera