lördag 4 februari 2012

Instängda katter

Hela veckan kallt! Huadå! Börjar bli trött på att sitta inne och det är jag inte ensam om i hemmet! Katterna som verkligen är mästersovare orkar faktiskt inte sova hela dygnet och som aktivitet räcker inte att sitta och titta ut genom fönstret, speciellt inte för hankatten. Han har fått fnatt och vill busa, men ingen vill leka med honom! Han smyger på honorna som fräser och skriker åt honom. Idag trotsade alla tre kylan och har varit ut varsin minikort sväng... Lillfröken vår tycker katterna är intressanta så jag offrade mig en stund och lekte med hankatten och snöre. Hon tyckte det var skoj att se på tokstollen som sprang runt. Så fick vi en stund av dagen att gå åt! Veden i lidret räcker bara en dag till, så det blir att hämta mer ved från svärföräldrarna. Men att lasta på och av den i denna kyla... Nä, som tur utlovas varmare nästa vecka!

Hankatten är den som njuter i soffan. Trots flera favoritsovplatser ska de dessutom helst ha den som någon annan redan har! Behöver jag säga att vi har golvvärme i badrummet?! Framför brasan är också fint. (badrumsmattan var på tork och vips låg en katt där...)


Whole week: -20 and colder... The cats hate it and stay inside but are tired of just sleeping so they annoy eachother instead! And trying to look innocent at all photos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar