tisdag 21 februari 2012

Helgens rivning

Nu snurrar tiden snabbare och snabbare varje helg. Uppdatering av läget på bloggen!

I helgen blev det en container full av trä. Inkommande helg en ny container med annat skräp... Det är en hel del att tömma före det blir att ta tillvara några golvplankor och annat. Men med positiv inställning och lite glada vänner som hjälper till i helgen så ska vi nog få mycket gjort! Mannen ska ha två veckor ledigt från jobbet nu också. 

En del möbler har vi fått köpa, tyvärr var en del ben sönder på träsoffor och lösa delar på ett och annat men, kanske det går att fixa. Sen. Någon gång. Blir trevligt med lite möbler och prylar som faktiskt stått i huset från början! Så har vi så svårt att slänga saker också. Saker som kan vara bra att ha eller som bara känns synd att slänga... Så nu har vi en del saker som vi bara tar vara på och inte vet vad vi ska göra av. Men det är bara lyxproblem!

Stockarna ser ut att vara i bra skick, men i hörnet på norrsidan har de två nedersta stockarna blivit dåliga. Så upptäckte vi på två ställen att det nog hettat till lite väl mycket i stugan!


Now we have emptied a little bit of all that shall be thrown away OR taken care of. But still a lot to do before moving the house to its new place. We have bought some of the old furniture and we found that the house almost has burned down some time ago...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar