onsdag 28 december 2011

Annandagen

Julhelgen är förbi och magen har fått sin stora dos julmat och choklad igen! Har tagit mig i kragen och hunnit ringa runt lite igen kring byggandet. Tog väl fart då vi fick bygglovet! På annandagen var det högvatten och Dagmar har härjat lite här och där. Vi fick väl inte så stor dos av Dagmars vrede men lite. Vid sommarstugan gick vattnet betydligt högre än vad vi är vana vid och temperaturen var +7 grader, vem kan ana att detta är julväder...


26.12.2011 Not really christmas weather as we know it! The water was at a very high level after a stormy weather... Photos from our summer cottage.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  kikar in och önskar dig en riktigt god fortsättning på vårt nya år!
  Hoppas ni haft det bra i jul och nyår.
  Ja, den där dagmar...fy så hon ställde till!

  Grattis till bygglov :)

  Ha det nu gott å kram till lillsöt!
  Hilla

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det här med Dagmar och julen 2011 kommer väl nog att gå till historien som en av de varmaste och blåsigaste jularna på våra breddgrader....roligt att ha det dokumenterat med bild och text i bloggen! Samtidigt är det ju lillfrökens första jul.God fortsättning på det nya året 2012!

  SvaraRadera
 3. Tackar kära ni! Och god fortsättning till er också! Ska nu ut i snön o vandra med vagnen! Lillan somnade så jag tog en internetstund. :-)

  SvaraRadera