måndag 21 november 2011

Hur går det?

Många frågar oss hur det går med husbygget och när vi börjar eller när vi flyttar... Tja, när kan man säga att man börjar sitt husbygge? När vi hittade huset? När vi fick rivningstillstånd? När vi gjorde provgrop på tomten? När vi fick ritningarna? När vi får byggnadslov? (pappren inlämnade, borde inte vara några problem...) När vi rev och fixade reservstockar? Eller är det först när vi gör grunden och det händer något på tomten? Hmm... Vi har "byggt" och planerat i ett par år vi! Och när vi flyttar in?! Oj, vad ska vi svara på det? Det är ju inte direkt ett "nyckel-i-handen-hus!". 

Här en bild på vad mannen gör på byggfronten nu:


Skogen, skogen... Och så några bilder från huset. Ingång mot högra sidan med trappuppgång idag. Nedre bilden visar lilla rummet på vinden. 


What he is doing right now. Working in the wood. Slowly getting material for building... And two photos taken inside of the house - the way it looks today! :-)

3 kommentarer:

 1. Finfina bilder!!!
  Känns igen som det vi har brevid oss :)

  Förarbete att bara få kliva över tröskeln kanske tar ett tag till, men jag säger bara det...
  Vilket hus ni kommer att få njuta att bo i :)

  Ge stora gokramen till lilla sötast !
  Kram Hilla

  SvaraRadera
 2. Vilka riktiga gamla-hus-entusiaster ni är. Imponerande!
  Eija

  SvaraRadera
 3. ATT det kan vara intressant att följa med hur det där spökhuset (ja ursäkta mig) tvättar sitt ansikte och reser upp sig! Men visst ser det såå hemtrevligt ut som det är nu! Men, med nutida krav, behövs lite fixning...?

  Kramar!
  -Pia-

  SvaraRadera